Marksmen Consulting är ett konsultföretag med spetskompetens inom miljö-, vatten- och byggområdet.   

KONTAKTER


ADRESS:


MARKSMEN  CONSULTING

Fregattgatan 1

856 35 SUNDSVALL


E-post:      info@marksmen.se

Telefon:    +46 73-350 24 30

                       073-142 35 55

 Markku Marklund

 Chef och kundansvarig.

 +46 73-142 35 55

 markku@marksmen.se

Företaget

Marksmen Consulting är ett konsultföretag med spetskompetens inom miljö-, vatten- och byggområdet. Tack vare vår mångfacetterade sakkunskap kan vi ge en fullt integrerad service inom såväl små som stora projekt. Uppdragen täcker hela kedjan inom projekten, allt från utredning och förstudier till design, konstruktion och genomförande. Marksmens tjänster riktas till myndigheter, större och mindre företag samt privatpersoner.


Marksmen Consulting är ett familjeföretag som ägs av familjen Marklund. Företaget grundades 2006, men även om företaget är ungt så består personalstyrkan av erfarna konsulter med ett brett kompetensområde. Företagets hemsäte är i Timrå , Västernorrland län.  Vår verksamhet är ändå  rikstäckande och vi har t.ex. personal placerad i Stockholm samt  i Västerbotten.


Vi på Marksmen levererar ett brett utbud av tjänster inom vatten och avlopp, miljö, byggkonstruktion och arkitektur. Vi är ett litet och därmed flexibelt företag utan stora overhead-kostnader. Det innebär att vi kan hålla nere kostnaderna och erbjuda förmånliga priser till våra kunder. För utförligare information om hur Marksmen Consulting kan hjälpa just dig, välj ett av våra verksamhetsområden: bygg, miljö eller vatten & avlopp.


Email: info@marksmen.se — Adress:  Fregattgatan 1. 2Tr  856 35 SUNDSVALL — Telefon: 073-142 35 55 / alt. 073-350 24 30


Frågor och kommentarer angående den här sidan, skickas vänligen till matti@marksmen.se.

Senast uppdaterad: 2020-07-20.

 Miljökonsult, miljö, bullerisolering, Sundsvall, Timrå, Uppsala, Härnösand, byggkonsult, hydrologi, ritning, byggritning, bygglov, kvalitetsansvarig, arkitekt, arkitektur, vatten, avlopp, våtmark, grundvatten, projektering, byggkontroll, besiktning, bygg, miljöledningssystem, miljöutredning, miljörevision, provtagningar.